Etiketeprotestat

Rajoni

Ballkani në prag të shpërthimit

Ballkani në prag të shpërthimit. Mediat europine po e shohin në kontekst rajonal atë që po ndodh në Serbi, Mal të Zi, Kroaci dhe Shqipëri. Pavarësisht se...

Opinion

Protestat dhe regjimi Rama-Ulaj

nga Fatos Lubonja. Gjatë protestave të njerëzve tek “Astiri” , kam dëgjuar shpesh të akuzohet Rama se po bën gjëra që të kujtojnë regjimin komunist, duke pasur...

OPINIONE