Etiketepunetore

Shqiperia Sociale

Rritja e pagave dëmtoi fasonët

Ndonëse ndihmon punonjësit me paga të ulëta, vendimi i qeverisë që rrit pagën minimale ka dhe pasoja negative. Ai dëmton biznesin, veçanërisht industritë që...

Shqiperia

Durrës, 300 punëtorë të huaj

Shumë shtetas e familje shqiptare largohen çdo vit nga Shqipëria në kërkim të një vendi pune dhe jete më të mirë. Por, ka edhe një tjetër realitet. Ai i...

Bota

Punëtorët në Gjermani nisin grevat

Punëtorët e sektorit industrial për metale dhe inxhinieri në Gjermani kanë nisur grevën, si pjesë e fushatës së unionit IG Metall për paga më të larta...