EtiketeRamush Haradinaj

Rajoni

Thaçi ecën vetë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbetur i vetëm në iniciativën për korrigjim të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë. Ai nuk e ka mbështetjen e partive...

Opinion Rajoni

Për shkurtëpamësit si Ramushi

Krijuesi, në asnjë mënyrë, asnjë shoqëri njerëzore nuk e ka lënë pa këto simbole, sepse janë shembulli i së bukurës dhe sprovës së tyre. Prandaj të thuhet se...

OPINIONE