Rothschild

E vërteta e errët e CIA-s

(Përmbledhje e shkurtuar) Shumë njerëz mendojnë se CIA është një organizatë patriotike që mbron amerikanët nga rreziku dhe informon Presidentin për atë që po ndodh

Read More