Etiketesalvini

Bota

Salvini pranon gafën (Video)

I është kthyer në boomerang ministrit të Brendshëm të Italisë, Mateo Salvini publikimi i një video ku një banor i qytezës Riace shfaqet i indinjuar kundër...

Bota

Salvini vë në dyshim mbijetesën e BE

Ministri i Brendshëm i Italisë, Matteo Salvini, shprehu dyshimet e tij nëse Bashkimi Evropian, i ndarë thellë për migracionin dhe çështje të tjera, do t’i...