EtiketeShkup

Rajoni

Në Shkup shënohet Nata e Beratit

Shkup Me një program të organizuar në xhaminë Mustafa Pasha në Shkup është shënuar Nata e Beratit, e cila konsiderohet si natë lajmëruese për ardhjen e muajit...

Opinion

E vërteta pa emocione

(Vështrim për librin “Dimensioni islam dhe kombëtar i Lidhjes së Prizrenit më 1878”, të autorit Nexhat Ibrahimi) Shkruan: Muhamed JASHARI, Shkup Të shumta janë...

Rajoni

Në Shkup shënohet Nata e Miraxhit

Në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, u organizua program me rastin e Natës së Miraxhit. Muslimanët kremtuan Natën e Miraxhit në Xhaminë e Mustafa Pashës në...

Opinion Rajoni

Ku lind dielli i shqiptarëve?

Mënyra se si trajtohet sot procesi i integrimit në BE është shqetësuese, pasi ai është shenjtëruar në atë pikë sa është pothuaj blasfemi ta kritikosh. Sa më...

Rajoni

Shkup, rrahje mes të rinjve

Në polici dje janë paraqitur dy raste të ndara në të cilat si autorë paraqiten persona minoren, ndërsa ngjarjet kanë ndodhur në afërsi të shkollave. Janë...