Etiketeshpopullimi

Opinion

Kush po i përzë shqiptarët nga vendi

Një artikull alarmant i “The Economist” për shpopullimin dhe plakjen e Shqipërisë, ka ndezur në vend debatin më meskin dhe sipërfaqësor që mund të imagjinohej...

OPINIONE