EtiketeShtetet e Bashkuara të Amerikës

Bota

Hamenei ndaloi bisedimet me SHBA-të

Lideri suprem iranian Ajatullah Ali Hamenei ka deklaruar sot se nuk do të ketë as luftë, e as bisedime me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Zyrtarët amerikan...

Bota

Trumpi vazhdon me retorika antiemigrante

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump vazhdoi me qëndrimin e ashpër ndaj emigrantëve në vendin e tij dhe tha se “Shtetet e Bashkuara të...