EtiketeSiri

Bota Opinion

Fitorja e Turqisë në Afrin

*Can ACUN Forcat e Armatosura të Turqisë dhe Ushtria e Lirë Siriane në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” të filluar për të spastruar zonën Afrin nga...

Bota

Rusia ka fituar në Siri

Rusia me efikasitet mbresëlënës, fleksibilitet dhe përshtatshmërinë e veprimeve ushtarake dhe politike ka arritur të fitojë në Siri, vlerësoi revista...

Bota Opinion

Lufta e Turqisë kundër terrorit

* Can ACUN Turqia përmë shumë se 30 vjet lufton kundër terrorizmit në mënyrë të vendosur. Ndërkohë që gjatë këtij procesi kanë humbur jetën me mijëra njerëz...

OPINIONE