Etiketeskandali

Shqiperia

Skandali i naftës ‘Vergine

Gjykata e Tiranës ka arsyetuar në vendimin e saj mbi aferën e naftës ‘vergine’, se të gjithë veprimet e ish numrit dy Doganave Lula Njebza dhe kreut të Doganës...

OPINIONE