Etiketestudime

Kultura

STUDIME FALAS NE RUSI: APLIKONI!

Studente shqiptar! A jeni te lodhur nga pagesat e larta dhe vizat per te studiuar ne Perendim? A u kane rropur nga xhepat universitetet private dhe shteterore...

Sociale

Transferimi i studimeve të larta

Ata studente qe nuk jane te kenaqur me universitetin ku po mesojne kane mundesi ti transferojne studimet e tyre ne nje tjeter institucion te arsimit te larte...

Sociale

Studimi: Zbulohet hormoni i plakjes

Studiuesit e Insitutit Molekular Venecian, të universitetit të Padovas, kanë individualizuar hormonin e plakies dhe se si ta luftojnë atë, duke i hapur rrugën...

OPINIONE