Etiketetaksa

Rajoni

Serbia humb 90 milionë euro nga taksa

Për 80 ditë, Serbia ka inkasuar 90 milionë euro më pak nga Kosova. Ministri i Tregtisë, i Turizmit dhe i Telekomunikacionit i Serbisë, Rasim Lajiq, ka...

Shqiperia

Krisja

Jo negociata më një qeveri që kërkon t’i përdorë ato për të vendosur një lekoplast në një plagë që kërkon ndërhyrje kirurgjikale. Jo negociata me një qeveri që...

Shqiperia

Taksë edhe për garazhet nga 1 Prilli

Nga 1 Prilli faturës së taksave do t’i shtohet edhe ajo për garazhet apo ndërtesat e vjetra që nuk janë në përdorim.  Niko Lera, drejtor i politikave fiskale...