Etiketeteknologjia

Opinion

Koha e mosarsyes

nga Ibrahim Kalen. Ikonëthyesi dhe ngahera dyshuesi Niçe (Nietzsche) shkroi në 1885-ën se “ka një element kalbësie në gjithçka që e karakterizon njeriun...

Bota

Teknologjia lë pa punë edhe gomerët

Dikur ishin një kafshë fisnike, e respektuar nga njeriu, që e shfrytëzonte atë në transport, bujqësi dhe në shumë aktivitete të tjera të përditshmërisë së vet...