EtiketeTetovë

Opinion

Turqia në ndryshim dhe shqiptarët

Zullumi dhe prirjet zullumqare, që një kohë të gjatë jemi duke i përjetuar ne si muslimanë në mbarë botën, duke filluar nga më të zezat e shekullit të kaluar...

Rajoni

Tetovë, helmohen 220 рunonjës

Gjatë natës së kaluar 220 punonjës nga fabrika “Lear” në zonën zhvillimore teknologjike në rajonin e Tetovës janë pranuar në spitalet e Tetovës dhe...

OPINIONE