EtiketeUashington

Opinion

Filistinët proamerikanë

Vota e Shqipërisë dhe marrëdhëniet Tiranë-Uashington Është argëtuese, por më shumë është për të ardhur keq, kur sheh e dëgjon se si një grup njerëzish profanë...

Bota

Lavrov do të udhëtojë në Uashington

Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë Sergej Lavrov do të qëndrojë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga data 9 deri 11 maj dhe se me këtë rast do të...

Bota

Trump fton Duterten në Uashington

Gjatë bisedës telefonike me Rodrigo Duterten mbi Korenë e Veriut, Donald Trump e ka ftuar homologun e tij të shumëdiskutuar filipinas në Shtëpinë e Bardhë. Në...

OPINIONE