EtiketeUshtria Turke

Bota

Helikopteri turk ATAK pëlqehet në ShBA

Helikopteri vendas dhe kombëtar turk “ATAK” vazhdon të tërheqë vëmendjen e botës. Imazhet e mahnitshme të helikopterit “ATAK”, një nga ‘bebet e syrit’ të...

Bota

Ushtria turke neutralizon 17 terroristë

Ministria e Punëve të Brendshme e Turqisë njoftoi se prej 1 deri më 8 janar janë kryer 729 operacione. Gjatë tyre janë arrestuar 112 persona për të cilët...

OPINIONE