Etiketevota

Sociale

Nëse je 20 vjeç, ik nga Shqipëria!

Një djaloshi që sot mbush 20 vjeç do t’i thoja të ikte, të largohej nga Shqipëria. Do t’i thoja të merrte çantën e shpinës, celularin, dy libra dhe pak muzikë...

Shqiperia

“Beteja” për Tiranën në KQZ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është mbledhur sërish sot për të shqyrtuar ankimimet e PS-së dhe PDIU-së për zgjedhjet e 25 qershorit. Pas shqyrtimit të...

Shqiperia

Bojaxhi jep dorëheqjen nga SFIDA

Partia e tij SFIDA, doli nga zgjedhjet e 25 qershorit me 3.504 vota, duke mos arritur te siguroje mandat deputeti per ne Parlament. Kreu i saj, Gjergj Bojaxhi...