EtiketeWang Yi

Bota

Kina riafirmon mbështetjen për Pakistanin

Kina ka riafirmuar mbështetjen për Pakistanin në tensionet e fundit me Indinë dhe ka ritheksuar kundërshtimin ndaj çdo veprimi të njëanshëm. Në një kumtesë të...