Etiketexhamia

Bota

Tempulli i xhamisë në Indi

Gjykata e Lartë e Indisë vendosi të shtunën në favor të një grupi hindu në një nga mosmarrëveshjet më të vjetra dhe më të diskutueshme të vendit mes hinduve...

Historia Kultura

Xhamia prej druri në Etiopi

Danakil është një vend në Etiopi, është një nga pjesët më të thata dhe më të nxehta të Etiopis vendi. Varfëria përshkon çdo cep dhe populli i kësaj zone e kanë...

Historia

SOFI SINAN PASHA

Shkruan: Nexhat Ibrahimi Nuk duhet ngatërruar Sofi Sinan Pasha në Prizren me Koxha Sinan Pashën në Kaçanik, kështu që personi që na intereson në këtë rast...

Bota Kultura

Ramazani nën hijen e Alhambrës

GRANADA – Ezanet e thirrura drejt Pallatit të Alhambrës nga minarja e xhamisë së parë të ndërtuar pas shekujve në Granada, toka e fundit islame në...

OPINIONE