Zionistet

MEDlAT DREJTUESE TË BOTËS

Savash Veliu Mediat janë Armët më të Fuqishme të pas Luftës së Ftohtë, ose instrument të terrorit sionist të formuar bashkë me Hollywood dhe Mediumet

Read More