Islamofobi Shqiperia

Tahir Veliu, turku i njohur se fundmi me emrin Kastriot Berishaj, sulmon shqiptaret qe duan Turqine

Turku Tahir Veliu qe kohet e fundit e ndryshoi emrin dhe mbiemrin e tij turk ne Kastriot Berishaj sulmon shqiptaret qe duan dhe respektojne Turqine, shtetin vella te popullit shqiptar. Pervec urrejtjes se madhe qe ka per Turqine dhe fqinjet, ekstremisti turkofob Tahir Veliu ka deklaruar se fundmi se beson ne nje fe te re te quajtur nga vete ai si feja shqiptarizmi.

Vlen te permendim se Tahir Veliu eshte duke punuar fort ne futjen e percarjes dhe urrejtjes ne mesin e popullit shqiptar. Per shqiptaret qe e duan dhe e mbrojne Turqine, ai thote se nuk i duhen vendit pasi jane duke mbrojtur ish-pushtuesit, ndersa personat qe shkruajne kunder tij, ai i quan agjentë te shërbimeve sekrete turko-greko-serbe. Me sa kuptohet, Tahir Veliu po synon qe levizjen e tij te deshtuar te quajtur ‘Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar’, ta beje sa me te njohur.

 

Shkrimi i tij i plote.

Kastriot Berishaj: Ata që sot e mbrojnë Turqinë, nesër do të mbrojnë Serbinë

Ata që sot e mbrojnë Turqinë, me apo pa arsye, nesër do të mbrojnë Serbinë; të tillë që i mbrojnë ish-pushtuesit, qofshin proTurq, proSerb, proGrek apo çfarë do tjetër, nuk i duhen Shqipërisë së Bashkuar.

Shqipëria e Bashkuar ka nevojë vetëm për ata shqiptarë, që janë totalisht proShqiptar dhe proShqipërisë së Bashkuar; qoftë edhe nëse kundër tërë botës.

Shpifjet e akuzat ndaj personalitetit tim, të fabrikuara nga agjentët e shërbimeve sekrete turko-greko-serbe asnjëherë nuk më kanë trembur, përkundrazi më japin fuqi më të madhe për të vazhduar rrugën hyjnore për identitet të pastër kombëtar, çlirim dhe ribashkim të Shqipërisë sipas aktit juridik të 28 Nëntorit të vitit 1912.

Rruga vazhdon me shqiptarë, që punojnë dhe janë të përkushtuar për aksione e vepra konkrete në terren, e kurrsesi jo për “trima” të rrjeteve sociale!

Kastriot Berishaj

Kryetar i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar/tetovasot

 

OPINIONE