Shqiperia

“Të dh… shtetin e l*shit”/ Shpërthen aktori i njohur: Palaco shtet!

Aktori i njohur i humorit Rezart Veleshnja ka publikuar në llogarinë e tij në Intagram disa foto nga qyteti i Tiranës ku ka ngecur në trafikun që përfshin kryeqytetin çdo ditë.

Ai shkruan në foto se këtë situatë duhet ta normalizojë shteti dhe Policia shqiptare por që Policia ka si “detyrë” parësore vetëm të vendosë gjoba.

“Policia ku jeni apo svini dot gjoba kur ka trafik? se vetem per kete jeni ju palaco shtet!”

“Policia ke ne konceptohet vetëm si gjobvënëse por për të liru trafikun as që bëhet fjalë, përkundrazi zhduken nga terreni! hë të dh… shtetin e leshit” shkruan Veleshnja.

Trafiku në Tiranë është një situatë shumë shqetësuese si për shoferët e makinave dhe është kthyer dhe në një problem dhe për këmbësorët.

OPINIONE