Shqiperia

Ushtria shqiptare tregon forcën në 10 vjetorin e NATO-s: Nga helikopterët tek armatimet e rënda

Në 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancën e Atlantikut të Veriut (NATO) janë mbledhur në Tiranë përfaqësues nga 29 vendet të cilat janë pjesë e kësaj organizate.

Në kuadër të kësaj dite, u zhvilluan një sërë aktivitetesh të nivelit të lartë, nën kujdesin e Ministrisë së Mbrojtjes.

Ndërkohë në sheshin “Nënë Tereza” është mbajtur një paradë ku ushtria prezantoi forcën e saj.

Në galerinë e mëposhtme virtuale do të shikoni, nga ushtarët e armatosur deri në “dhëmbë” tek helikopterët dhe makinat Hummer.

OPINIONE

INTERVISTA