“Të Mbrojmë Familjen dhe fëmijë”, Bledar Tefik Haxhiu: Duhet të luftojmë për bazën e jetës dhe shoqërisë, familja është e shenjtë!

Hoxhe Bledar Tefik Haxhiu mbajti nje fjalim kunder marteses LGBTQI ne Tirane. Thirrjet dhe mesazhet e tij ishin te forta ku qeveritareve u kerkoj te kene kujdes cfare promovojne.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne