Telenovela dokumentare “Lulet e Ullirit”: sakrifica e aktivistëve evropianë dhe amerikanë për çlirimin e Palestinës

Telenovela dokumentar “Lulet e Ullirit” në shenjë nderimi të martirëve botërore për çlirimin e Palestinës, përurohet të dielën me 16 prill në Teheran.

Në ceremoninë e përurimit të telenovelës “Lulet e Ullirit” me regji të Moxhteba Lutfi Kerameti, marrin pjesë përfaqësues dhe personalitete të ndryshme të Palestinës dhe aktivistë të tjerë për çlirimin e Palestinës, si dhe artistë dhe figura të tjera t artit dhe kulturës. “Lulet e Ullirit” një telenovel dokumentare në 26 pjesë që tregon sakrificën e aktivistëve evropianë dhe amerikanë dhe të martirëve botëror për çlirimin e Palestinës./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne