Rajoni

Terbohet ekstremisti katolik Stelian Pretashi se pse Fatmir Limaj po ju kthehet rrenjeve te te pareve te tij osman

Terbohet ekstremisti katolik Stelian Pretashi i cili drejton faqen ekstremiste katolike, Feja e Shqiptarit eshte Europa, pas vizites se komandantit te UCK-es Fatmir Limaj ne Turqi ku nderon mijera shqiptaret e rene ne Betejen e Çanakalasë ne Turqi.

Feja e Shqiptarit eshte Europa eshte nje faqe shume aktive ne facebook qe cdo dite nxit urrejtje fetare, islamofobi dhe racizem online. Kesaj here eshte terbuar se pse Fatmir Limaj po nderon muslimanet shqiptare dhe po ju kthehet rrenjeve te te pareve te tij osman, kur shqiptaret dhe turqit ishin vellezer e luftonin ne mbrojtje te njeri-tjetrit.

Stelian Pretashi apo nje nga moderatoret e kesaj faqeje shkruan:

Edhe keta kaluan në taborrin osman me Ballabanin dhe Hamza Kastriotin e tradhtuan gjakun e Adem Jasharit dhe Gjergj Kastriotit ?????, Ne jemi popull që nuk meritojmë liri, ne në liri degradojmë bëhemi gazi i botës, duket banale por vetëm kur jemi në robëri kujtohemi se jemi shqiptare dhe bijt e kësaj tokë, shikoni Kosovën! 2 dekada i mjaftuan që të turqizohet dhe arabizohet krejtësisht. ????

OPINIONE