Rajoni

Thaçi: Dialogu Kosovë-Serbi duhet të përmbyllet me njohje reciproke

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, deklaroi të premten se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë duhet të përmbyllet me njohje reciproke.

“Fundi i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, përfshirë edhe demarkacionin e 400 kilometrave mes të dy vendeve, duhet të përmbyllet me njohje reciproke dhe anëtarësim të Kosovës në OKB dhe organizata të tjera. Mendimet e tjera rreth rezultateve të këtij dialogu janë të pakuptimta apo interpretime false”, u shpreh Thaçi.