Rajoni

Thaçi i quan të padrejta intervistimet në Hagë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka komentuar intervistimin e ish pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga Prokuroria Speciale në Hagë. Ai këtë e quajtur si “një e padrejtë që po bëhet ndaj çlirimtarëve”.

“Sot, padrejtësisht po intervistohet një çlirimtar në Hagë, kurse kriminelët serbë vazhdojnë të shëtisin lirshëm në Serbi dhe botë. Ndaj çlirimtarëve tanë, në emër të drejtësisë ndërkombëtare po bëhet padrejtësia më e madhe”, ka shkruar Thaçi në rrjetin e tij social Facebook.

OPINIONE