Rajoni

Thaçi: Qytetarët të reflektojnë, edhe nëse e ndajmë Kosovën, ShBA do të jetë pranë nesh

Presidenti Hashim Thaçi ka folur nga Brukseli për letrën që i dërgoi presidenti Trump dhe në përgjithësi për dialogun me Serbinë.

Ai e ka quajtur letrën e Trumpit një mesazh të qartë e mbështetje të madhe për Kosovën.

Më tej, ai ka ftuar qytetarët të reflektojnë se në çdo rast [pra edhe nëse korrigjohen kufijtë] ShBA-të do të jenë pranë nesh.

Ai ka theksuar rëndësinë e arritjes së marrëveshjes finale me Serbinë.

OPINIONE