Top Story për vizitë në shtëpinë e Tahirit

Studio e Top Story është zhvendosur brenda në shtëpinë e Saimir Tahirit, ku Sokol Balla ka vendosur të bëjë intervistën me ish Ministrin e Brendshëm. Hamendësimit të Sokol Ballës se shtëpia e Tahirit i ngjan një “burgu virtual” dhe që ai mund të jetë duke u përgjuar, Tahiri iu përgjigj me një sfidë për prokurorët:
“Mund të më përgjojnë sa të duan, mund ta monitorojnë jetën time sa të duan nuk kam asnjë stres për këtë, mund të vijnë edhe në shtëpinë time të flenë në një krevat me mua, nuk shqetësohem për këtë pjesë” u shpreh ish ministri i Brendshëm.

 

 

 

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne