Me Trumpin nuk tallesh dot: Ja si e pëson gazetari i CNN-it

Presidenti Amerikan Donald Trump nuk e ka përmbajtur veten pas një pyetje të bërë nga gazetari i CNN, Jim Acosta.

“A keni thënë që doniq ë në Amerikë të vijnë njerëz nga Norvegjia? A është kjo e vërtetë?”, e pyeti gazetari Acosta, presidentin pas deklaratave të këtij të fundit se nuk do të pranonte emigrantë nga Haiti dhe Salvadori, pasi ato janë vende plehra.

“Dua që njerëzit të vijnë në amnerikë nga çdo shtet” , u përgjigj Trump.

Por gazetari iu kthye sërish dhe e pyeti Trump nëse ishte dakord që në Amerikë të shkojnë njerëz me ngjyrë.

Këtu Trump e ka humbur qetësinë dhe i ka drejtuar gishtin gazetarit duke e urdhëruar të dalë jashtë. Ka ndërhyrë stafi i Trump dhe ka qetësuar situatën.

https://youtu.be/N6Ig9b78Z_s

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne