Trupat izraelite përleshen me palestinezët

Ushtarët sionistë janë përleshur me palestinezët në kampin Xhelzun afër Ramallahut, në BPLJ.

Gjatë këtyre përleshjeve palestinezët kanë hedhur tre bomba në drejtim të ushtarëve sionistë. Mediat izraelite njoftuar se nga ky sulm nuk ka pasur viktima. Sionistët janë duke hetuar dhe ndjekur kryesit e këtij sulmi. Vlen të theksohet se regjimi sionist kohëve të fundit po ndjek masa të ashpra për te arritur qëllimet ekspansioniste. Nga fillimi i Intifadës së Kodsit në tetor të vitit 2015 e deri më tani, janë martirizuar mbi 320 palestinezë dhe shumë të tjerë janë plagosur dhe arrestuar./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne