Shqiperia

Turisti pastron Lurën nga plehrat e “iliro-pellazgëve”: Nëse unë mund ta bëj, bëjeni edhe ju

Shqipëria është një vend me bukuri të mëdha, por sidomos që prej fillimit të demokracisë dhe deri sot ambienti është shkatërruar nga ndërtimet vend e pavend dhe papastërtia.

Një turistit i huaj bën atë që shqiptarët nuk e bëjnë, i futet punës për të pastruar Lurën e ndotur nga vetë ne.

“Ka mbeturina gjithandej”, thotë ai “Nëse unë mund ta bëj, mund ta bëni edhe ju”.

 

OPINIONE