Shqiperia

Dikur këndonte, njihuni me deputetin më të ri të LSI dhe gafa e tij epike dje para betimit në Kuvend: Besutën dhe votutën! (VIDEO)

Ylli Shehu është deputeti më i ri i Kuvendit të Shqipërisë dhe menjëherë ka tërhequr vëmendjen me gafën epike gjatë një interviste për mediat.

“Po të ndihesha tradhtar nuk do isha këtu sepse nuk mund të tradhtoj mijëra qytetarë të Kamzës, Paskuqanit dhe gjithë Tiranës që më ‘besutën dhe votutën’, shprehet Shehu.

Deputeti njihet edhe për performancën artistike si këngëtar. Shehu ka një kanal në Youtube ku ka publikuar këngë siç është ajo me titull “Hasan Aga”.