Shqiperia

‘Unaza e Re’ me hunj në protestë: Përshëndesim hajdutët e Qeverisë

Banorët e Unazës së Re kanë ngritur bishtat e lopatave sot në shenjë revolte ndaj qeverisë, që kërcënon t’u shembë banesat dhe bizneset.

Banorët shihen tek ngrenë lart hunjtë si kërcënim dhe njoftojnë se sot në orën 17:00, datë 10 dhjetor, do të zhvillojnë protestën e radhës në Unazë të Re.

“ Mos harroni, pjesëmarrje maksimale! – nënvizojnë ata në njoftimin në rrjetet sociale. – Tu tregojmë vendin hajdutëve, tradhtarëve dhe të pashpirtëve!”.