Sociale

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë letër Ramës e Manastirliut: Të hiqen kriteret për hapjen e farmacive

Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë i ka dërguar një letër kryeministrit Edi Rama dhe ministres së Shëndetësisë Ogerta Manastirliu. Në letër UFSH kërkon të hiqen kriteret për hapjen e farmacive. Po kështu të hiqet kriteri që pronari i farmacisë të jetë farmacisti dhe të bëhet licencimi i farmacive pranë QKB-së.
UFSH kërkon gjithashtu të bëhet ulja e marzhit të tregtimit të barnave.

LETRA E PLOTË

/BW