Opinion Shqiperia

Ushtria e Dullës e mbushur plot me oficerë pederastë e rryshfetxhinj

NGA GJERGJI THANASI

Një nga mitet e rrema të socializmit shqiptar është edhe glorifikimi fals i Ushtrisë Popullore dhe trupës së oficerëve të saj. Nga burimet arkivore del se në rrjeshtat e oficerëve të ushtrisë së Dullës gjendeshin jo pak oficerë me vese duke filluar nga pederastia te rryshfetllëku. Është bërë publik me kohë dokumenti për atë komisarin e baterisë së topave obuz 122 mm, që si pederast pasiv i mori mbarë ushtarët e kapterrët e baterisë së vet.

Në një tjetër dokument, të gushtit 1978 me firmën e zv/ministrit të brendshëm Fecorr Shehu (Shiko faksimilet e informacionit të Fecorr Shehut) përmenden emrat e 14 oficerëve dhe studentëve të Shkollës së Bashkuar të Oficerëve “Enver Hoxha” të përfshirë në episode pederastie dhe rryshfeti. Lexuesit të konsultojnë faksimilet e shkresës së Fecorr Shehut për më shumë hollësi.

Oficerë e studentë oficerë (kadetë) të përfshirë në pederasti 5 copë

 • Andon Kalam Kote
 • Luan Zihni Xhuli
 • Xhavit Blloku

Marëdhënie pederastie të mbetura në tentativë

 • Arben Duka
 • Bardhyl Cani

Për koincidencë 2 nga 5 emrat e mësipërm aktualisht janë poetë!!!!!! Me sa duket pederastia shërbeka edhe për stimulimin e muzës së poezisë!!!!!!

Të përfshirë në dhënie e marrje rryshfeti rezultojnë oficerët:

 • Kol Dedaj (student ushtarak)
 • Pandeli Papuci (student ushatarak)
 • Luigj Qoshku (student ushatarak)
 • Myrteza Karaji (oficer)
 • Cerciz Avdia (Kapterr)
 • Todi Liko (oficer)
 • Gëzim Sadikaj (oficer)
 • Servet Banaj (oficer)
 • Servet Cara (oficer)

Mjafton një dokument i tillë për t’ia nxjerrë kallajin rrenave të propagandës moniste, madje edhe propagandës majtiste në pluralzëm për oficerët trima patriotë besnikë të partisë e mësimëve të Sh. Enver. Ka dhjetra dokumente të tjera, që hedhin dritë mbi vesetdhe perversitetet, që masivisht kishin prekur trupën e oficerëve të Ushtrisë Popullore të Dullës, Komandantit legjendar. Është për të qeshur e për të qarë, kur Andon Kote oficer madhor me detyrë zv/drejtor i Drejtorisë së Kuadrit në Ministrinë e Brendshme merrte rryshfet edhe 50 lekë nga oficeri Todi Liko. Me kursin zyrtar të kohës 50 lekë ishin barazi me 7 dollarë dhe 2 centë, ndërsa me kursin e tregut të zi rreth 4 dollarë. Kur një alamet oficeri madhor shitej për 50 lekë rryshfet (7 dollarë) ose edhe për 200 lekë rryshfet (gati 29 dollarë), a do ta tradhtonte ai partinë dhe mësimet e Sh. Enver, nëse CIA amerikane do t’i jepte rryshfet 70 dollarë apo shumën marramendëse prej 280 dollarësh (rryshfeti 1000 lekë të reja), dmth 10 fishin e rryshfetit, që merrte nga vartësit e vet?!??!?!?! Këta farë oficerësh pederastë dhe, që shiteshin për 5 lekë do na e mbronin Atdheun socialist duke luftuar trimërisht deri në pikën e fundit të gjakut (të b….) kundra imperialistëve amerikanë, socialimperialistëve sovjetoikë dhe këlyshëve të tyre!

Ndoshta mund të jetë koincidencë, por është fakt që nga Dulla te oficerët e mësipërm e deri te ministrat e deputetët rilindas të Edvinit marëdhëniet e pederasitisë janë bashkudhëtare me të majtën shqiptare, kuptohet edhe rryshfeti, që sot është në përmasa miliona e miliona dollarësh. Personalisht për mua është një enigmë e madhe pse e djthta e z. Basha po përpiqet me ngulm, që ta konkurojë Rilindjen e Ramës dhe 99 pederastët e lezbiket e MJAFT-it duke katapultuar në poste të larta në PD pederastë deklare si puna e këtij oficerit madhor të Dullës. Pederastë, që madje bashkëjetojnë thuajse haptas me djem VIP-ash të së majtës shqiptare!/ Gazeta Impakt