Sociale

Vendoset data, ja kur nis viti i ri akademik

Viti i ri akademik 2020-2021 do të nisë më 2 Nëntor. Urdhrin e ka firmosur ministrja e re e Arsimit, Evis Kushi, ditën e sotme.

Në urdhrin e saj, ministrja i kërkon të gjitha institucioneve publike të arsimit të lartë që të dërgojnë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.

Ky do të jetë viti i parë akademik në kushte pandemie ndërsa pritet për tu parë se çfarë masash do të ndërmerren në auditore për të vijuar procesin mësimor.

/faxweb

OPINIONE