Bota

Video, e cila tregon për jetën e palestinezëve në Qytetin e Jeruzalemit në vitin 1938

Ishte koha kur në këtë qytet nuk kishte asnjë kolon hebre, kur shteti i Izraelit nuk ekzistonte dhe kur Palestina nuk ishte e pushtuar.

Sado që të zgjasë pushtimi, sado që të zgjasë mbështetja amerikane për Izraelin, përsëri Jeruzalemi do të mbetet kryeqyteti i Shtetit të Palestinës.

 

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi