Shqiperia

VIDEO e trishtë e një nëne nga Peqini: Ju lutem, kemi ngelur pa bukë

Pas rënies së koronavirusit në vendin tonë që coj kryeministrin e vendit në marrjen e masave drastike ka sjellë pakënaqësi dhe irritim tek njerëzit.

Dita e gjashtë e shtetrrethimit te vendet me gjasme mbrojtjen nga koronavirusika nxjerr në pah mungesën e përkujdesjes së qeverisë në mbrojte të njerëzve të varfër dhe në vecanti të komunitetit romë.

Sot thirrje dritheruese kanë ardhur nga Peqini, të cilët thonë se kanë nevojë të punojnë sepse po vdesin fëmijët për bukë.

Ndiqni videon më poshtë:

 

/Gazetaimpakt/

OPINIONE