Bota

Video/ Shembet kulla 200 metër e lartë në Rusi, ja çfarë ndodh

Një video e publikuar nga BBC pak ditë më parë, tregon momentin, se si një ndërtesë e lartë në Rusi është shembur.

Bëhet fjalë për kullën e një televizioni, që vite më parë nisi të ndërtohej me idenë për t’u bërë godina e dytë më e lartë në Rusi në 360 metër, por që nuk përfundoi kurrë. Ajo mbeti në mes në vitin 1991 me rënien e Bashkimit Sovjetik, ndërsa qytetarët kujtojnë se ajo ka qëndruar aty për më shumë se 20 vjet.

Nga lartësia 220 metër e saj disa njerëz kishin rënë dhe kanë humbur jetën.