Shqiperia

Video: Shikoni fytyrat e tmerruara të deputetëve kur ra tërmeti i parë

Disa tërmete të njëpasnjëshme kanë goditur sot vendin, ku është shkaktuar jo pak panik te të gjithë qytetarët, të cilët kanë lënë banesat dhe kanë dalë jashtë.

Në kohën kur ra tërmeti i parë, interesante është dhe videoja që vjen nga punimet e Komisionit të Ekonomisë, ku fytyrat e deputetëve shihen jo pak të shqetësuara.

Fatbardha Kadia është deputetja e cila ka vendosur duart para fytyrës, në shenjë lutjeje ndaj Zotit, ndërsa debatet janë ndërprerë.

 

Etiketa