Shqiperia Sociale

(Video) Transporti publik protestë para Ministrisë, çojnë urbanët dhe improvizojnë respektimin e masave: Të plotësohen kërkesat tona

Transporti publik ka protestuar sërish sot para Ministrisë së Transportit duke kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre. Ky sektor ndodhet në vështirësi për shkak të bllokimit për 3 muaj me radhë nga pandemia e koronavirusit dhe rikthimi në 15 qershor pritet të jetë sërish me probleme pasi kërkohet respektimi i masave higjieno-sanitare duke përfshirë shërbimin për një numër të vogël qytetarësh.

Shoqatat e Transportit kërkuan të hiqet akciza e naftës dhe taksave për karburantin si dhe të ulet TVSH-ja në masën 2%.

Ndërkohë ata improvizuan një udhëtim me urban në bazë të kushteve të reja të detyrueshme.


Sipas tyre, është e pamundur të zbatohen protokollet e sigurisë dhe distanca është e pamundur të ruhet pasi kjo do të thotë të punojnë me gjysmë kapaciteti.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri /BW