Shqiperia

VLADIMIR KOSTURI: CORONA VIRUS DHE TELEVIZIONET – DY ARME TE DEMTIMIT NE MASE

Vladimir Kosturi thote se koronavirusi nuk eshte dicka e rastesishme, jam i ides qe flitet per nje virus qe eshte prodhuar ne laborator dhe i eshte hedhur per eksperimet tek njerzit. Ky eshte nje veprim per ti afruar daten e skadences nje pjese te shoqerise, kryesisht te moshuarve. Sistemi eshte larguar gjithmone edhe me teper nga trajtimi i njerzve ne baze te vlerave. Aktualisht ndodhemi ne nje situate kur po perdoret arma e konsiderimit ne mase, kete virus qe une mendoj se e kane bere ne laborator.

“Jemi ne lufte kunder dy armeve te demtimit ne mase – corona virus dhe televizioneve qe krijojne panikun psikologjik… Si do dalim nga kjo lufte… Spekullatoret financiare bejne feste…” thote Vladimir Kosturi./Gazetaimpakt/

OPINIONE

INTERVISTA