Bota

Xhandarmëria turke neutralizon 3 terroristë në periferi të rrethit Diyarbakir

Sipas një komunikate të shkruar të Ministrisë së Punëve të Brendshme, Komanda Rajonale e Xhandarmërisë – Diyarbakir realizoi në zonat rurale të rrethit në fjalë një operacion me mbështetje ajrore, në kuadër të garantimit të sigurisë së brendshme.

“Në këto zona u neutralizuan 3 terroristë dhe operacionet vazhdojnë”, theksoi Ministria./trt

OPINIONE

INTERVISTA