Zhduket imam Armand Aliu?

Qe prej disa javesh ne xhamine e Unazes se Re, ku perpara disa vitesh u bene arrestimet e mbeshtetesve te muxhahedineve shqiptare qe shkonin ne Siri, imami i kesaj xhamie Armand Aliu eshte zhdukur. Ai nuk shihet te drejtoj me lutjet e xhamise dhe mungon edhe diteve te premte per te udhehequr lutjen e xhumase.

Gazeta Impakt eshte munduar te mesoj mbi zhdukjen e imam Armand Aliut por nuk ka mesuar gje ende. Nuk dihet nese Komuniteti Musliman i Shqiperise ka arritur ta largoj nga xhamia kete imam, te cilin mediat e deklaruan si te veteshpallur. Nuk dihet nese ketu kane gisht edhe njesite terrorizuese te anti-terrorit? Ne nje kohe kur dihet qe zona perreth xhamise se Unazes se Re eshte e populluar me shume muxhahedine iraniane, mundesia qe muxhahedinet iraniane te perplasen me mbeshtetesit e muxhahedineve siriane eshte e madhe, pasi keto dy grupe muxhahidinesh i perkasin sekteve te kunderta te Islamit. Por a eshte ky fakti i zhdukjes se imam Armand Aliut nga xhamia e tij?

Stafi i Gazetes Impakt lut njohesit e imamit karizmatik Armand Ali, qe te tregojne vendndodhjen e tij dhe arsyet e fshehjes se gjate. / Gazeta Impakt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne