November 11, 2017

Liria-frika-trimëria

Janë ndjesi që mbizotërojnë mendjen dhe sjelljen individuale e kolektive të njerëzve. Liria është aspirata  më e lartë dhe dëshira më e zjarrtë e njeriut

Read More