February 4, 2018

Shamia një binom mbarëvajtjeje

Entela Nga Entela Hidri Pse pikërisht sot? Shoqëria e antivlerave po triumfon, e përse po ndodh kështu? Shoqëria sot në emër të moderrnitetit dhe pseudopërparimit,

Read More