March 14, 2018

Intervistë me Av. Xhafer Sadiku

Zotni Xhafer, Shqipëria po lëngon, ndërsa shqiptarët po shprehin gatishmëri të shpërngulen! A mund të na thoni, pse dhe çka po ndodhë realisht në vendin

Read More