ArkivaDecember 2018

Shqiperia

Njerëzit e Vitit 2018

Mediat kanë rendur këto ditë të nxjerrin njeriun e tyre të vitit. Mes çmimeve që shpiken natë e ditë bie në sy fytyra e zakonshme e politikanëve që kanë bërë...

Opinion Shqiperia

Qeverimi i djathtë i Veliajt

/Alfred Bushi/ Para disa ditësh Këshilli Bashkiak i Tiranës diskutoi një projektvendim i cili përmban,ndër të tjera, një sërë rregullash sjelljeje të...

Bota

Irani sekuestron mbi 4,6 ton drogë

Në një operacion të zhvilluar në juglindje të Iranit u sekuestruan 4 ton e 647 kilogram narkotikë. Muhammed Ganberi, kryeshefi i policisë në Sistan dhe...

Rajoni

Trepça peng i statutit

Statuti për Trepçën do t’i hapte rrugë zhvillimit të këtij gjiganti ekonomik. Ky statut ishte miratuar dhe dërguar në Kuvendin e Kosovës, me propozim të...

Rajoni

Greqia zgjohet pas krizës financiare

Pavarësisht krizës financiare, Greqia është midis vendeve të eurozonës që kanë dalë relativisht mirë që nga futja e monedhës së përbashkët 20 vite më parë.Ky...

Opinion Shqiperia

Reportazh shprese

/Kristjan Zoto/ Nisi si udhëtim për të më çuar në shtëpi. Rrugës filluam të shkruanim parulla revolte dhe ndalonim për foto në vende që tërhiqnin vëmendjen...